​​Lamanok Nature & Beach Resort​

​START DIN 

REJSE I DAG!

​Har du lyst til at besøge eller høre mere om Lamanok Nature & Beach Resort?​

Om ejerne af resortet

Stedet er ejet af Virgie og Jørgen-Martin Pedersen. Ægteparret er bosiddende i byen Vejrup, i nærheden af Bramming. Virgie arbejder som social og sundhedhjælper hos Esbjerg kommune og Jørgen-Martin driver sin egen virksomhed som stenhugger, hvor der dels fremstilles gravsten og dels skabes kunstværker i sten.

Virgie har boet i Danmark i over 26 år, men er født og opvokset landsbyen Badiang nær Lamanok på øen Bohol.

Både Virgie og Jørgen-Martin har et indgående kendskab til området. De kender de lokale regler, den lokale politik, kulturen og den lokale befolkning rigtig godt.

Parret har en målsætning om at fortjenesten der måtte være på udlejning af stedet, skal blive i området og bidrage til en positiv udvikling i lokalsamfundet. Der er her tale om en form for ”Fair-trade” indenfor turismen.

Parret har i årenes løb været med til at starte mange projekter op, alle med det formål, at forbedre levevilkårene for lokalbefolkningen. Det er bl.a. støtte til den lokale skole, anlæggelse af lokale veje og stier, opstart af små virksomheder, mulighed for lægehjælp, udbedring af vand og strømforsyning.

1-2 gange om året rejser Virgie og Jørgen-Martin selv til Lamanok. De holder begge utrolig meget af området og har mange idéer til videre udvikling af stedet.

Fra Danmark følges der med i dagligdagen på feriestedet, da Virgie næsten dagligt er i kontakt med personalet på Lamanok.​

Dansk kontakt

Jørgen-Martin og Virgie Pedersen

Gl. Hovedvej 5, 6740 Bramming​ - DK

Telefon: (+45) 75 19 05 29

Filippinsk kontakt

Ikke tilgængelig i øjeblikket​ - Benyt venligst de danske kontakt oplysninger - På forhånd tak.

Resort adresse

​​Lamanok Nature Beach Resort

Badiang, 6311 Anda, Bohol,​ Philippines​

Kort