​​Lamanok Nature & Beach Resort​

​START DIN 

REJSE I DAG!

​Har du lyst til at besøge eller høre mere om Lamanok Nature & Beach Resort?​

Om Lamanok..

- Huset​

Lamanok Nature and Beach Resort er ejet af et dansk/filippinsk ægtepar, som selv har bygget og udviklet stedet, med et personligt touch.​ Huset, tegnet af ejerne selv og ligger i en lille bugt omringet af klipper, kokospalmer, blomster, planter, sand og hav. Huset ligger 20 m. fra vandet, og hvis det ikke tidligere er gået op for en at man står midt i paradis, opdager man det helt sikkert nu!


Huset er i to plan, hvor stueetagen består af 2 dobbeltværelser, 2 badeværelser, et stort køkken, spisestue og terrasse med udsigt over bugten med palmer, stranden og vandet. Første etage består af 2 dobbeltværelser og en stor stue med udsigt over bugten med palmer, stranden og vandet. 

Huset er lavet af lokale håndværkere og udført af naturmaterialer, såsom palme-tag (nipa) bambus loft, hårdt trægulv og vægge i groft pudset cement. Møblerne er lavet af lokale håndværkere og fremstillet af bambus og hårdt træ. Alt i en meget smuk filippinerstil.

- ​naturen

Lamanok Nature and Beach Resort ligger i en af de mange naturreservater som findes på Bohol, hvor det ligger godt gemt væk fra hverdagens travlhed og larm. 

Jorden som resortet ligger på byder på masser af oplevelser på stedet. Ved højvande bader, dykker, snorkler eller fiske man . Der er masser af koraller at se på og kun 100 m. fra kysten. Ønsker man at dykke med flaske findes der dykkershops i nabobyen Anda.

Stedet byder også på vandreture. Her følger man stigsystemet rundt i baglandet, hvor der er mulighed for at se den smukke natur og dyreliv men også huler. Resorter byder på hele 3 store huler som er tilgængelig til fods. Kanotur gennem mangroven på de små vandveje eller blot leje af kanoner kan også arrangeres. Uanset hvilken form for tur man ønsker er der altid en guide med.  

Natur er der nok af på Lamanok og der er også store chancer for at møde en del af det. F.eks flyvendehunde, aber, leguaner, ørne, fugle i mange farver, flagermus, slanger og sommerfugle, koraller eller fisk. Hvis man er en af de heldige kan man også få et glimt af verdens mindste abe - Tarsier.

Ellers er Lamanok stedet hvor man slapper af, nyder freden og læser en god bøg under palmerne.​

- Local området og Bohol

Vil man gerne komme helt tæt på localsamfundet kan man gå en tur gennem landsbyerne. Her er der muligheder for at besøge besøge den lokale folkeskole, markedet, kirke eller de en hanekamp om søndagen.

Bliver man træt af junglelivet i Lamanok er der masser andre oplevelser på øen Bohol. De verdens berømte Chokolate hills, Loboc floden med den flydende resturantre, forskellige vandfald, gamle spanske kirker eller også en by og shoppingtur til øens største by Tagbilaran. Ønsker man flere informationer om øen Bohol henviser vi til www.bohol.ph eller www.wowphilippines.com.ph​ ​I er også velkommen til at ringe til os. 

- Vejen her ud...

Rejsen her ud kan være lidt langt men det er en del af ferien, da man stille og roligt bevæger sig længere og længere væk fra civilisationen. Inden du når at sætte dine fødder på Lamanok Nature and Beach Resort skal man både med fly, båd, bil og kanon. Med en godt portions tålmodighed og godt humør kommer man rigtig langt. 

Med fly fra f.eks. CPH lufthavn til den nærmeste internationale lufthavn, Cebu, tager det ca. 20 timer +/- et par timer. 

Når man lander i Cebu er næste stop øen Bohol hvor man med færge sejler til øens største by Tagbilaran. Herfra tager man enten med bil, taxa eller bus til Anda. Turen tager 2 timer, og man kan ikke undgå at lægge mærke til den smukke udsigt langs kysten. Kort

Ved ankomst i Anda bliver man hentet i båd og sejlet langs kysten (ca. 20 min.) til man når Lamanok Nature & Beach Resort. En anden mulighed er også at blive kørt til Badiang, Anda, og blive sejlet derfra, dette tager dog kun tager 10 min. 

Dansk kontakt

Jørgen-Martin og Virgie Pedersen

Gl. Hovedvej 5, 6740 Bramming​ - DK

Telefon: (+45) 75 19 05 29

Filippinsk kontakt

Ikke tilgængelig i øjeblikket​ - Benyt venligst de danske kontakt oplysninger - På forhånd tak.

Resort adresse

​​Lamanok Nature Beach Resort

Badiang, 6311 Anda, Bohol,​ Philippines​

Kort